Odšťavňovač, praktický dárek pod stromeček. Jak vybrat ten pravý?

Odšťavňovač, praktický dárek pod stromeček. Jak vybrat ten pravý?

Vánoce jsou na dosah, a tak je nejvyšší čas začít vybírat dárky pod stromeček. Přemýšlíte, čím udělat radost svým nejbližším (nebo i sobě), ale nemůžete na nic přijít? Kvalitní odšťavňovač potěší nejen vyznavače zdravého životního stylu, ale i milovníky ovoce, zeleniny a smoothies. Jak vybrat ten pravý a podle čeho se rozhodnout? Poradíme vám.

 

Při hledání ideálního odšťavňovače je dobré vzít v potaz několik kritérií. Hledáte pouze odšťavňovač, nebo dáte přednost multifunkčnímu přístroji, který nabízí 3v1? Nebo zvítězí smoothie mixér s hrnky, ve kterých si můžete vzít nápoj do práce i na cesty? Rozhodování vám usnadní, když si zodpovíte, s jakými druhy ovoce či zeleniny by si měl odšťavňovač poradit. Důležité je také, jak často budete přístroj používat a jaké množství surovin by měl být schopen naráz zpracovat.

 

Další proměnnou je samotný způsob odšťavnění. Šnekové odšťavňovače pracují sice pomaleji, zato připraví maximum husté a lahodné šťávy, kterou můžete popíjet během celého dne. Pokud naopak není času nazbyt, poslouží lépe odstředivé odšťavňovače. Šťáva je méně hustá, ovšem nachystaná během chvilky. Která z následujících variant vám padne do oka?

 

Odšťavňovač pro náročné

 

Šnekový odšťavňovač The Big Squeeze zaujme i ty nejnáročnější. Díky nízkým otáčkám je nejen mimořádně tichý, ale nedochází ani k zahřívání jednotlivých ingrediencí. Ve šťávě tak zůstanou zachovány všechny vitaminy. Ať už budete chtít odšťavnit jakékoliv plody, kořeny nebo listy, model Sage SJS700 si s nimi hravě poradí. Vymačká maximální množství čerstvé šťávy s dokonale hladkou texturou. I když se jedná o šnekový typ odšťavňovače, nemusíte se bát komplikovaného čištění. Údržba je maximálně komfortní – nádobu stačí naplnit vodou a lis spolu s filtrem se propláchnou samy.

 

Šnekový odšťavňovač ovoce a zeleniny Sage SJS700, doporučená cena 12 999 Kč.

 

Smíchejte hrušky s jablky

 

The Nutri Juicer Cold XL je ideálním řešením pro početnější rodiny, do kanceláře i pro ty, kteří si chtějí rychle odšťavnit své oblíbené ovoce či zeleninu. Díky 88milimetrovému plnícímu otvoru se nemusíte zdržovat krájením a můžete rovnou vkládat celé kusy ovoce či zeleniny – dokonce i jablka a hrušky. Dokonalé a vysoce kvalitní zpracování zvládne dlouhodobé používání i v těch nejnáročnějších podmínkách. Všechny odnímatelné části lze navíc mýt v myčce nádobí, takže vás nečeká žádné komplikované čištění přístroje.

 

Odšťavňovač s velkým plnícím otvorem Sage SJE830BSS, doporučená cena 10 999 Kč.

 

 

3v1 – přístroj, který šetří místo

 

Stolní odšťavňovač s mixérem The 3X Bluicer™ Pro vyniká speciálním nožovým systémem Kinetix, intuitivním ovládáním, použitými materiály a příslušenstvím. Nádoba mixéru je vyrobena z tritanu. Jedná se o polymer BPA-Free, který je mimořádně odolný vůči nárazu a poškrábání. Vydrží tak extrémní zátěž i opakované mytí v myčce na nádobí. Tento přístroj také jako jediný na trhu kombinuje tři výrobky v jednom: standartní mixér, smoothie mixér a odšťavňovač. Multifunkční pomocník, který najde své využití v každé domácnosti.

Stolní odšťavňovač s mixérem Sage SJB815BSS, doporučená cena 10 999 Kč.

 

Smoothie na doma i na cesty

 

Smoothie mixér The Boss To Go spolehlivě rozmixuje každý lístek ve vašem smoothie. Výkonný tisíciwattový motor zvládne zpracovat veškeré přísady a připravit dokonale jemný, lahodný nápoj. Výhodou mixování je, že spotřebujete celé suroviny, a nevytváříte tak žádný odpad. Součástí mixéru jsou dva hrnky z extrémně odolného tritanu, tudíž nemusíte mít obavy, že byste je rozbili nebo poškrábali. Balení dále obsahuje tři různá víčka, abyste si smoothie mohli nachystat s sebou na cesty. Ideální volba pro ty, kdo si chtějí ovocné či zeleninové šťávy vzít s sebou do práce, na trénink nebo do školy.

 

Smoothie mixér s příslušenstvím Sage BPB620, doporučená cena 4 999 Kč.

   Stáhnout tiskovou zprávu 

 

Mohlo by vás zajímat

Jak využít zbytky ovoce a zeleniny z odšťavňovače? Možnosti vás překvapí!

Jak využít zbytky ovoce a zeleniny z odšťavňovače? Možnosti vás překvapí!


Jak využít zbytky ovoce a zeleniny z odšťavňovače? Možnosti vás překvapí!

Připravujete si doma ovocné nebo zeleninové šťávy a je vám líto, že nevyužitá dužina končí v bioodpadu nebo kompostéru? Foodblogerka a influencerka Anna Růžičková, která svoje chutné a zdravé recepty sdílí na svém blogu a sociálních sítích, nabízí několik tipů, jak...

Konečně kávovar, který zastoupí baristu!

Konečně kávovar, který zastoupí baristu!


Konečně kávovar, který zastoupí baristu!

Hledáte kávovar, který u vás doma zastoupí baristu z oblíbené kavárny a vy si přitom budete užívat komfort a design s přívlastkem „dokonalý“? Seznamte se s novým espresso přístrojem THE ORACLE™ TOUCH-NOIR od značky Sage. Automatický pákový kávovar THE ORACLE™ TOUCH-NOIR...

Elektrický gril ocení začátečník i náročný grilmistr. Na co se při výběru zaměřit?

Elektrický gril ocení začátečník i náročný grilmistr. Na co se při výběru zaměřit?


Elektrický gril ocení začátečník i náročný grilmistr. Na co se při výběru zaměřit?

S nástupem teplejších dní přirozeně roste chuť na aktivity spojené s pobytem venku. Pokud jste se rozhodli, že tento rok je doplníte i o grilování, je nejvyšší čas podívat se po vhodném grilu. Pro nerozhodné nabízíme přehled základních parametrů, na které se při výběru vyplatí...