Celoroční grilovací sezóna s kontaktními grily Sage

Celoroční grilovací sezóna s kontaktními grily Sage

Grilovací sezóna je v letních měsících v plném proudu. S kontaktními grily Sage však její trvání není nijak omezené, a tak můžete grilovat po celý rok. Při výběru se určitě zaměřte na konstrukci grilu a grilovací desky. Pokud rádi a často grilujete, určitě si zvolte gril, který má vychytávky, jako jsou teplotní sonda, digitální displej či zvukový signál, který vám dá vědět, že je gril již perfektně nahřátý.

Gril i BBQ

Možnost grilovat po celý rok přímo ve své kuchyni ocení nejeden vášnivý kuchař. Kontaktní gril Sage BGR 820 se stane vaší pravou rukou. Hned ráno s ním můžete zapéct snídaňové tousty, k obědu potom ugrilovat rybu. Při přípravě večeře využijte unikátní konstrukci, která umožňuje použití nejen ve formě kontaktního grilu, ale i jako otevřeného BBQ grilu, a uspořádejte perfektní grilovačku i pro sousedy. A čím ještě vyniká elektrický BBQ gril s displejem Sage BGR 820? Jeho grilovací desky jsou opatřeny speciální nepřilnavou povrchovou úpravou Quantanium. Spodní deska je nastavitelná tak, aby odváděla přebytečný tuk do odkapávací misky, a výšku horní desky můžete také upravit podle vašich potřeb. Navíc je můžete jednoduše vyjmout pomocí tlačítek, zaměnit spodní grilovací desku za horní, nebo vložit do myčky na nádobí a umýt. Na podsvíceném LCD displeji pak lze kontrolovat teplotu v rozsahu 160–230 °C a časovač.

Perfektně propečený steak

Pro ty, kdo si čas od času chtějí dopřát perfektně propečený steak, je zde chytrý kontaktní gril Sage BGR840 Smart. Disponuje všemi výše uvedenými vlastnostmi, vychytávkami a technologiemi. Navíc je ještě vybaven teplotní sondou. Při přípravě můžete v nastavení vybrat typ masa – hovězí, jehněčí, vepřové, kuřecí nebo ryby – a ještě k tomu typ úpravy steaku – od krvavého až po propečený. Sonda pak sama rozezná, kdy je maso připravené právě podle vašich preferencí. Za zmínku stojí určitě i funkce „rest meat“, která nechá maso odpočinout, a tím zajistí, že budete servírovat nejen perfektně propečený, ale i šťavnatý kus masa.

 

Snadná údržba

Lahodné grilované maso, zeleninu, sendviče a další pokrmy vám umožní připravit elektrický kontaktní gril Sage BGR 820. Jde o jednoduchou, a přitom vysoce kvalitní volbu. Nastavení teploty se pohybuje mezi 180–220 °C. Pokud se chystáte gril používat často, určitě oceníte snadnou a rychlou údržbu. Gril je složen z vyjímatelných grilovacích desek s povrchovou úpravou Quantanium, která je nepřilnavá. Desky je možné omývat jak pod proudem tekoucí vody, tak i v myčce na nádobí. Odkapávací misku na šťávu lze jediným pohybem vyjmout a snadno vyčistit, kdykoli budete potřebovat.

 

Stáhnout tiskovou zprávu

Mohlo by vás zajímat

Konečně kávovar, který zastoupí baristu!

Konečně kávovar, který zastoupí baristu!


Konečně kávovar, který zastoupí baristu!

Hledáte kávovar, který u vás doma zastoupí baristu z oblíbené kavárny a vy si přitom budete užívat komfort a design s přívlastkem „dokonalý“? Seznamte se s novým espresso přístrojem THE ORACLE™ TOUCH-NOIR od značky Sage. Automatický pákový kávovar THE ORACLE™ TOUCH-NOIR...

Elektrický gril ocení začátečník i náročný grilmistr. Na co se při výběru zaměřit?

Elektrický gril ocení začátečník i náročný grilmistr. Na co se při výběru zaměřit?


Elektrický gril ocení začátečník i náročný grilmistr. Na co se při výběru zaměřit?

S nástupem teplejších dní přirozeně roste chuť na aktivity spojené s pobytem venku. Pokud jste se rozhodli, že tento rok je doplníte i o grilování, je nejvyšší čas podívat se po vhodném grilu. Pro nerozhodné nabízíme přehled základních parametrů, na které se při výběru vyplatí...

Na filtrovanou kávu nedají dopustit ani odborníci, při přípravě je však třeba dodržet tři pravidla

Na filtrovanou kávu nedají dopustit ani odborníci, při přípravě je však třeba dodržet tři pravidla


Na filtrovanou kávu nedají dopustit ani odborníci, při přípravě je však třeba dodržet tři pravidla

Když se řekne „filtrovaná káva“, běžný člověk si představí namletou kávu, papírový filtr a pořádně velký šálek. Jinými slovy, o něco sofistikovanější sestru nechvalně známého „turka“. Faktem ale je, že příprava lahodné filtrované kávy má svá pravidla, a když k nim přidáte kvalitní kávu...